norsk | Heiwa Slipper

Hva er Heiwa Slipper? 
Hvordan ble slippersen så vanlige i Japan? Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Vi er en nettbutikk lokalisert i Japan som selger slipperser, og vi gleder oss over å introdusere deg til vårt utvalg av slippers-kolleksjoner. Men la meg først forklare det vi kaller "slippers" i Japan.
I vestlige land betyr "slippers" som oftest "en skotype som er halvt lukket og består av en sole som holdes til bærerens fot av en stropp som går over (eller mellom) tærne eller vristen (Referanse: Wikipedia)".
Skoene kan for det meste brukes utendørs, og iblant kan de også brukes innendørs for komforten sin del.
Når vi snakker om "slippers" i Japan, derimot, sikter vi til flate skotøy som brukes innendørs, og det er disse vi ønsker å dele med verden. Som du kanskje vet er det vår vanlige praksis å ta av skoene når vi går inn i huset for å holde gulvet rent.
Hvorfor går vi da med slipperser innendørs? Hvordan ble slippersene så vanlige i Japan? Det sies at slippersens opprinnelse først dukket opp i Japan i begynnelsen av Meiji-epoken (1968-1912),
som var den tiden da Japan åpnet landet sitt for verden og fikk flere besøkende fra utlandet, særlig fra vestlige land.
Men disse gjestene gikk selvsagt rett inn i husene og hotellrommene uten å ta av seg skoene.
Japanerne bekymret seg over at gulvet ville bli skittent etterhvert, og at tatamien ville bli skadet.
Slippersene ble utviklet for å løse disse problemene og ta imot folk med en annen kulturell bakgrunn. Siden den gang har slippersene blitt vanlige/hverdagslige bruksting over hele Japan.
Likevel er det desverre sjelden vi finner slipperser som er laget i Japan nå for tiden.
Mange av dem er industrielt masse-produsert i andre land med lavere lønn og solgt til en billig penge her.
Vårt motto er "Gjenkomsten av japanske slipperser". Her vil vi introdusere slipperser som er laget i ånden av japansk gjestfrihet.
Vi vil også introdusere noen slipperser som er laget i andre land, der vi gjør vårt beste for å oppnå fair-trade når vi importerer dem.
"Fordeler for alle tre parter; for kunden; samfunnet og selgeren" er vårt mål. Vi tror at slipperser kan være en brobygger for fred (="Heiwa"). 
- Heiwa Slipper

“Om størrelsen på våre tøfler.”

1. Våre tøffelstørrelser måles i henhold til japanske mål.
Vennligst se størrelsesguiden for den beste tilnærmelsen til din størrelse.
Vi sammenligner også amerikanske størrelser. 2. Japanske skostørrelser måles i centimeter. 3. Japanske skostørrelser måles ved lengden av innersålene.
(De måles ikke ved lengden av bunnen av tøflene eller ved lengden av yttersålene.) 4. Hvis du har brede føtter, anbefaler vi at du kjøper tøfler i enn litt større størrelse. 5. Håndvevde tøfler og tøfler i skinn har en tendens til å strekke seg ut og utvide seg når du går inn tøflene. 6. Avhengig av typen tøfler, kan vi ikke produsere store størrelser slik som XL. 7. Tøflene våre kan stort sett ikke vaskes.
Du kan ta vare på tøflene ved å vaske dem med en klut og tørke dem, eller la de tørke i solen.
Når det gjelder våre skinnprodukter, kan du ta vare på dem som du ville gjort med dine andre skinnsko. 8. Våre tøfler, med noen unntak, er beregnet for innendørs bruk. Ta gjerne kontakt med oss ​​dersom du har spørsmål.

Carbon-neutral shipping with Shopify Planet
Carbon-neutral shipping on all orders
1,121kg
shipping emissions removed
That's like...
2868
miles driven by an average gasoline-powered car
We fund innovations in...
Soil
Forest

Denim collection

1 of 9

New in

1 of 12